fbpx
Сьогодні
15:44 15 Кві 2024

Дочірня компанія французької мережі Auchan продала свій бізнес у рф

Дочірня компанія Ceetrus французької мережі Auchan продала свій бізнес у російській федерації.

Про це повідомляє Медиазона, передає Рубрика.

За даними росЗМІ, компанія Ceetrus, яка входить до структури французької мережі Auchan, завершила операцію з продажу своїх активів у росії.

Активи – понад 40 шопінг-центрів – отримала компанія "Торговельні галереї".

Основний її власник – 23-річний Тагір Шаймарданов із Казані.

Зазначається, що після початку російського вторгнення в Україну французька мережа Auchan залишилася у росії.

Довідка

Нагадаємо, що The Insider, Le Monde і Bellingcat оприлюднили спільне розслідування про те, що від початку повномасштабного вторгнення російська "дочка" французького "Ашану" постачала товари російським військовим на окупованих українських територіях. Для цього компанія використовувала як нібито надання гуманітарної допомоги цивільним.

В українському Auchan заявили, що шоковані розслідуванням журналістів про допомогу окупаційним військам з боку російської "дочки" "Ашану". Вони вимагають пояснень від французького офісу.

Глава МЗС Дмитро Кулеба повідомив, що обговорить зі своєю французькою колегою Катрін Колонною розслідування про діяльність "Ашану" на користь армії рф.

Французький "Ашан" категорично заперечує надання допомоги російській армії. Auchan Національна фінансова прокуратура Франції заявила, що розслідує діяльність російської дочірньої компанії Auchan у зв'язку зі звинуваченнями у шахрайстві та хабарництві з метою власного збагачення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: