fbpx
Сьогодні
Відео 12:32 14 Кві 2024

Кордон України з Угорщиною перетнули поляки на квадроциклах: що відомо

Фото: ДПСУ

Кордон України з Угорщиною на квадроциклах перетнули громадяни Польщі, які згодом були затримані: на них вже склали адміністративні протоколи.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на ДПСУ.

"Четверо поляків поза пунктами пропуску трьома квадроциклами та мотоциклом перетнули угорсько-український кордон. Прикордонний наряд затримав порушників", – зазначили у повідомленні.

Як з'ясували прикордонники, затримані іноземці є членами спільноти, яка займається екстремальним прокатом кросових мотоциклів та квадроциклів.

"У підтримку акції "2222 км" чоловіки саме долали маршрут від Кракова до Стамбула, щодоби, здебільшого бездоріжжям, проїжджали 300 км. Втративши звʼязок, заблукали й так опинилися в Україні", – додали захисники кордону.

За незаконний перетин кордону на іноземців складено адміністративні протоколи. Невдовзі, в порядку реадмісії, їх повернуть до Угорщини.

Нагадаємо, що фотопастки для порушників перетину кордону поблизу з Румунією зафіксували ведмедя, який неспішно "патрулював" українсько-румунську ділянку кордону.

Також польські прикордонники протягом двох днів, 10 та 11 квітня, зафіксували 613 спроб нелегального перетину кордону з боку білорусі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: