fbpx
Сьогодні
19:59 26 Бер 2024

Данілова переведуть на інший напрямок, – Зеленський про звільнення секретаря РНБО

Фото: Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Олексія Данілова, якого звільнили з посади секретаря РНБО, переведуть на інший напрямок.

Про це Зеленський повідомив у вечірньому відеозверненні, пише Рубрика.

«Вдячний Олексію Данілову за роботу на посаді секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Він переводиться на інший напрямок — про це пізніше», — сказав глава держави. 

Куди саме переведуть колишнього секретаря РНБО, президент не уточнив. Також він зазначив, що кадрові зміни — це «продовження перезавантаження системи управління».

Крім того, за словами Зеленського, новий секретар РНБО Олександр Литвиненко «поєднає свій досвід керівництва Службою зовнішньої розвідки України із завданнями, які є перед Радою нацбезпеки і оборони».

Очільник держави наголосив, що очікує «зміцнення стратегічних можливостей нашої держави прогнозувати і впливати на процеси, від яких залежить національна безпека».

«Зміцнення України і оновлення нашої державної системи на всіх напрямках буде продовжене», — додав Зеленський.

Нагадаємо, що 26 березня президент України Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря РНБО та призначив на його місце голову Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Олександра Литвиненка.

Також 26 березня президент Володимир Зеленський призначив головою Служби зовнішньої розвідки України Олега Іващенка.

Сам Данілов прокоментував свою відставку так:

"4 роки 5 місяців 24 дні роботи на посаді Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Роботи, якій віддавалися до останнього. Дні, за які не соромно. Години, які летіли блискавично", – йдеться в повідомленні.

Колишній чиновник подякував президенту Володимиру Зеленському за довіру і команді, яка виконала велику роботу. Він також порадив не боятися, ніколи і нікого, йти вперед і вірити в Україну, вірити в народ України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: