fbpx
Сьогодні
13:50 20 Бер 2024

Пролунав вибух у Харкові: влучання в одному з районів, під завалами можуть бути люди

Фото: Naked Science

20 березня у Харкові під час повітряної тривоги пролунав вибух, вже зафіксували "приліт" в одному з районів: під завалами можуть бути люди.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram мера Харкова Ігоря Терехова, карту повітряних тривог, Повітряні сили ЗСУ, Telegram голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Як зазначили повітряники, на цей час в Україні оголошено у кількох областях – Чернігівська, Сумська, Харківська, Полтавська, Дніпропетровська, Запорізька та Донецька області.

За даними Повітряних сил ЗСУ, повітряна тривога у Харківській, Донецькій та Запорізькій областях пов'язана з активністю ворожої тактичної авіації.

Про те, що харків'яни чули потужний вибух, місцеві пабліки почали повідомляти о 12:58. 

Як повідомила місцева влада, російські окупанти завдали ракетного удару по Харкову. 

"У Харкові чутно вибух", написав Терехов.

За даними голови міста, унаслідок атаки спалахнула пожежа та постраждали люди.

наслідок сьогоднішнього удару по Харкову є постраждалі. Їхня кількість і ступінь поранень уточнюється. На місці "прильоту" дуже велика пожежа. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери", написав Терехов.

Своєю чергою Синєгубов повідомив про влучання в одному з районів міста.

"Окупанти вкотре вдарили по одному з районів Харкова. Під завалами можуть бути люди. На місці працюють всі профільні служби. Інформація уточнюється", розповів очільник області.

Водночас Синєгубов не виключив повторних ударів по Харкову. За даними на 13:17 повітряна тривога у Харківській області триває.

"Окупанти можуть завдавати повторних ударів. Жителі Харкова та області: перебувайте в укриттях до відбою тривоги!" –застеріг голова ОВА.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині внаслідок ворожого обстрілу постраждала ціла родина, серед них – 2 дітей.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: