fbpx
Сьогодні
Фото 17:59 02 Бер 2024

В Одесі збільшилась кількість загиблих в результаті ворожого удару по багатоповерхівці: дістали тіло шостої жертви

Фото: ДСНС

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по житловому будинку в Одесі зросла до шести.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Держслужбу з надзвичайних ситуацій.

"Кількість загиблих унаслідок нічної російської атаки зросла до шести. Також відомо про 8 поранених, з яких 1 дитина. Врятовано 5 людей", – повідомили рятувальники у своєму Telegram-каналі.

За словами глави Одеської ОВА Олега Кіпера, з-під завалів багатоповерхівки дістали тіло жінки. Пошукова операція триває далі.

"З-під завалів тільки що дістали тіло жінки. Кількість жертв російської атаки збільшилася до шести людей", – зазначив начальник ОВА.

У наступному повідомленні він зазначив, що поруч з тілом жінки також знайдене тіло немовля. Таким чином, жертв атаки вже семеро.

Пошукова операція триває. Всі відповідні служби працюють.

Одеса, обстріл

Фото: ДСНС

Одеса, обстріл

Фото: ДСНС

Одеса, обстріл

Фото: ДСНС

Що відомо про атаку російських дронів у ніч на 2 березня

У ніч на 2 березня російські загарбники вчергове атакували Одесу ударними БпЛА "Шахед". Один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у 9-поверховий будинок спального району. Частина під'їзду з 18 квартир зруйнована.

Згодом повідомили, що під час рятувальних операцій у багатоповерхівці з-під завалів дістали живого чоловіка.

Станом на 13:00 було відомо про чотирьох загиблих, серед яких – дитина. Також повідомлялося про вісьмох постраждалих, серед яких – теж одна дитина. Врятувати вдалося п'ятьох людей.

Станом на 15:35 було відомо про п'ятьох загиблих, серед яких була дитина. Водночас в ДСНС заявляли, що пошукові роботи на місці трагедії продовжуються, оскільки під завалами все ще можуть бути люди, зокрема діти.

Окрім того, ударні російські "шахеди" завдали удару по житловому району у Харкові й приватному будинку в селищі Великий Бурлук.

Влучання ймовірно БПЛА "Шахед" відбулося в приватне домоволодіння в селищі Великий Бурлук.

"Внаслідок влучання ворожого безпілотника будинок загорівся. З-під завалів дістали загиблого 76-річного господаря будинку. Будинок повністю зруйновано", наголосили у поліції.

Загалом у ніч на 2 березня окупаційні війська атакували регіони України трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-35 та 17-ма ударними безпілотниками типу Shahed: силам протиповітряної оборони вдалося збити 14 БПЛА.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: