fbpx
Сьогодні
21:41 21 Лют 2024

Народний депутат від "Слуги народу" Медяник написав заяву про складання повноважень

Народний депутат В'ячеслав Медяник Facebook

Народний депутат від фракції "Слуга народу" В'ячеслав Медяник написав заяву про складання депутатських повноважень.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на hromadske.

На офіційному сайті Верховної Ради зазначається, що заяву Медяника розглянуть завтра 22 лютого під час засідання Комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи ВРУ.

Напередодні ZN.UA із посиланням на джерела писало, що Медяник має серйозні проблеми зі здоров'ям, тож планує виїхати на лікування за кордон.

В'ячеслав Медяник — народний депутат IX скликання від партії "Слуга народу", заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Більше про Медяника

За даними руху «Чесно», у 2019 році його обрали депутатом Верховної Ради від партії «Слуга Народу» за виборчим округом №27 (Дніпро), він став членом однойменної фракції. Також був заступником голови комітету з питань правоохоронної діяльності.

Того ж року Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила провадження за фактом листування Медяника, у якому він обговорював, як «вирішити питання з прокурорами».

Наприкінці 2022 року він проголосував за містобудівну реформу, яка впроваджувалася в інтересах забудовників та нівелювала вплив громадян на відбудову України. Через спротив громадськості станом на початок 2024 року президент не підписав цей законопроєкт.

Зазначається, що сімʼя Медяників є лідером за кількістю нерухомості серед дніпровських мажоритарників. До 2019 року був підприємцем.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: