fbpx
Сьогодні
Відео 09:31 17 Лют 2024

У російському Іжевську сталася велика пожежа у торговому центрі: там могли випускати БпЛА

Уночі, 17 лютого, в Іжевську російської федерації сталася велика пожежа: за даними джерел, на цьому промисловому об'єкті могли виробляти безпілотники.

Про це пише Рубрика з посиланням на Telegram Astra.

У МНС рф заявили, що пожежники ліквідували відкрите горіння у виробничій будівлі в Іжевську, триває проливання та розбирання конструкцій.

Будівля горіла на площі 3,5 тисячі квадратних метрів. Загалом до ліквідації пожежі залучили понад 70 осіб та 33 одиниці техніки. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Як повідомили, за адресою будівлі, що горіла, знаходиться торговий центр. Своєю чергою у МНС рф заявили, що горіла просто "виробнича будівля".

За офіційними даними, діяльність підприємства, на якому сталася пожежа, пов'язана з виробництвом професійних миючих та дезінфікуючих засобів.

При цьому за цією адресою знаходиться хімічне підприємство "Іжсинтез-Хімпром" та ТЦ "Новий дім", який, згідно з публікаціями ЗМІ, ще минулого року віддали під виробництво безпілотників.

Іжевськ, пожежа

Подібні інциденти, що сталися у росії

Зауважимо, що в рф часто виникають пожежі на виробничих підприємствах

Так, 13 лютого у столиці російської федерації Москві спалахнула будівля заводу МіГ на Ленінградському проспекті: відповідні служби проводили евакуацію співробітників.

До того ж 19 січня на нафтобазі у місті Клинці Брянської області спалахнула потужна пожежа, а Тамбовський пороховий завод атакували дрони.

Також повідомлялося, що 7 грудня у Москві горів завод "Електрозавод". Пожежа почалася на першому поверсі лакофарбового цеху, розташованого на заводі з виготовлення залізобетонних виробів та металевих конструкцій.

Окрім того, 26 листопада, на території російського підприємства "Челябінський тракторний завод-Уралтрак" стався вибух і подальше займання.

А 23 листопада, в місті Литкаріно Московської області пролунали вибухи. У Підмосков'ї знеструмлено кілька населених пунктів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: