fbpx
Сьогодні
Фото 13:16 14 Лют 2024

Starlink на мільйон гривень: Львівські митники на кордоні вилучили понад 3 десятки незадекларованих терміналів

Фото: Фейсбук / Львівська митниця

Під час огляду мікроавтобуса "Mercedes-Benz" на українсько-польському кордоні працівники Львівської митниці виявили 34 незадекларованих терміналів Starlink на 1 млн грн.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук пресслужби Львівської митниці.

Зазначають, що 41-річний житель Чернівецької області, прямуючи з Польщі через пункт пропуску "Шегині-Медика", для проходження митного контролю обрав смугу руху "червоний коридор".

Він вказав, що переміщує лише вживані металевий ящик і холодильник.

Контрабанда, кордон

Фото: Фейсбук / Львівська митниця

"Під час огляду мікроавтобуса "Mercedes-Benz", в багажному відділенні працівники Львівської митниці спільно з робочою групою Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Держмитслужби виявили 34 супутникові системи Starlink, а також медобладнання торгових марок "Visiometrics" і "Aeonmed"", пояснили прикордонники.

Додають, що за даним фактом посадовці митниці склали протокол про порушення митних правил за ч. 2 ст. 471 Митного кодексу України (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України).

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський підписав закон, який запроваджує кримінальну відповідальність за контрабанду.

Раніше ми писали, що прикордонники в Чернівецькій області виявили газову цистерну, в якій зловмисники намагалися провести величезну партію контрабандних сигарет з України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: