fbpx
Сьогодні
21:55 06 Лют 2024

Під Києвом почали будувати завод з виробництва дронів Baykar: щороку планують виробляти понад 100 одиниць

фото twitter.com/BaykarTech

В Україні продовжується будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar. Щороку на ньому планують виробляти понад 100 одиниць дронів.

Як повідомляє Рубрика, про це в коментарі Reuters заявив гендиректор Baykar Халук Байрактар.

"Наш завод будується… Нам потрібно близько 12 місяців, щоб закінчити будівництво, а потім ми перейдемо до внутрішньої техніки, обладнання та організаційної структури", – заявив Байрактар.

За його словами, завод в Україні буде великим. Він розраховує, що там працюватиме близько 500 людей. Байрактор уточнив, що за рік планується виробляти близько 120 безпілотників. Але поки що не обрано конкретної моделі – TB2 або TB3.

При цьому він наголосив, що плани щодо будівництва заводу продовжуються попри війну Росії проти України й "ніщо" не може їх зупинити.

Нагадаємо, що у липні минулого року турецька компанія Baykar розпочала будівництво заводу з виробництва ударних безпілотників Bayraktar в Україні.

До цього компанія Baykar отримала ліцензійні дозволи від Туреччини, щоб налагодити виробництво двох безпілотників в Україні — Bayraktar TB2 та Akıncı.

Як відомо, Україна уклала три контракти з турецькою компанією Baykar, яка займається виготовлення безпілотників Bayraktar TB2, Kızılelma та інших.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: