fbpx
Сьогодні
21:00 02 Лют 2024

Настав час змінити затишну студію на військову форму: ведучий телемарафону у прямому ефірі оголосив, що йде у ЗСУ

Телеведучий Орест Дрималовський в етері телемарафону "Єдині новини" розповів, що отримав повістку і мобілізується до Збройних Сил України. 

Про це він сказав укінці свого останнього етеру перед мобілізацією, повідомляє Рубрика.

"Настав час і мені змінити звичне місце роботи, цю затишну улюблену студію, на військову форму. Вже наступного тижня розпочну свій новий шлях. Тож хочу подякувати вам, глядачам "Вікон СТБ" і "Фактів ICTV", […] що були і залишаєтеся з нами. Прошу вас вірити, допомагати і ставати до лав Збройних сил України. Іншого шляху до перемоги немає", —  наголосив Дрималовський. 

У коментарі "Детектор медіа" журналіст повідомив, що отримав повістку і поїхав до Львова, де стоїть на обліку в ТЦК. Він вже пройшов усі етапи перед мобілізацією. Де саме Дрималовський проходитиме службу — поки не знає. Курс базової військового вишколу проходитиме у навчальному центрі Десантно-штурмових військ ЗСУ.

"Мобілізацію хочу сприймати як виклик. Намагатимусь постійно вдосконалювати свої навички, аби бути максимально ефективним там, де буду", — журналіст розповів "Фактам ICTV". 

ведучий телемарафону у прямому ефірі оголосив, що йде у ЗСУ

Фото: instagram.com/drymalovsky

Медійник переконаний: "Ми не маємо права насолоджуватись мирним життям, поки найкращі віддають за нього своє".

Він також подякував усім захисникам та захисницям, які виконують завдання у Силах Оборони. Дрималовський наголосив, що вони теж потребують відпочинку і хочуть побути зі своїми рідними:

"Вони теж хочуть побути з родинами, побачити, як їхні діти йдуть в школу, теж хочуть випити каву у затишній кав'ярні й з'їздити на в Карпати покататися на лижах. Не можуть одні жити своє найкраще життя, а інші – за це красиве життя – страждати", – сказав Дрималовський.

Чимало журналістів від початку повномасштабного вторгнення доєдналися до українського війська. Зокрема, серед них Денис Бігус, Павло Казарін, Роман Вінтонів (Майкл Щур) та ще десятки медійників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: