fbpx
Сьогодні
Новини компаній 14:47 18 Січ 2024

П’ята хвиля проєкту BGV допомоги малюкам завершена: 10 000 дітей від 1 до 2 років отримали набори

English version here

Благодійний фонд BGV у співпраці з донорами із Німеччини — мережею аптек dm-drogerie markt та неприбутковою організацією #WeAreAllUkrainians, а також за підтримки корпорації «Біосфера», бренду «Бюбхен» (Bübchen) та британського благодійного фонду Eneїda у січні 2024 року завершили вже п'яту хвилю проєкту допомоги малюкам. У межах п'ятого етапу ініціативи благодійники зібрали 10 тисяч наборів для малечі, до яких увійшли понад 15 позицій найнеобхідніших товарів — одяг, гігієнічні та косметичні засоби для догляду за малюками, підгузки, побутова хімія, а також іграшки та книги для розвитку.

Про це йдеться на сайті фонду.

Логістичний партнер проєкту — компанія Нова пошта — власним коштом доставила усі набори родинам у найближчі до них відділення по всій Україні (окрім тимчасово окупованих територій). Таким чином, лише у межах п'ятої хвилі благодійного проєкту 10 000 родин, що мають дітей віком від 1-го до 2-х років, отримали допомогу.

Загалом за п'ять хвиль проєкту для маленьких українців набори з необхідними товарами від Благодійного фонду BGV і партнерів отримали вже 50 000 дітей: 26 049 хлопчиків і 23 951 дівчинка. Географія допомоги охопила 3 396 населених пунктів в Україні (міст, селищ та сіл) — у 23-х областях.

Протягом проєкту найбільшу кількість заявок Фонд BGV отримав із таких 5 областей: Київська — 7 752; Дніпропетровська — 4 763; Рівненська — 3 689; Одеська — 3 008 і Львівська — 2 988.

Нагадуємо, що стартував проєкт з першою хвилею допомоги для малюків у червні 2022 року. Саме тоді перші 10 000 родин отримали необхідні речі для новонароджених на загальну суму у понад один мільйон доларів.

Проєкт для новонароджених є одним із наймасштабніших, найтриваліших та охоплює широку екосистему партнерів, міжнародних логістичних процесів та технічних рішень. Спеціально для проєкту командою фахівців фонду BGV було розроблено власну IT-платформу — з низкою автоматизованих процесів та інтеграціями у системи партнерів, аби зробити для батьків подання необхідних даних для участі у проєкті максимально безпечним та зручним. Відтак мами й тати із будь-якого куточка України могли з легкістю заповнити коротку онлайн-заявку на сайті, вказавши інформацію про дитину та додавши необхідні документи, а вже за 2 тижні забрати допомогу в найближчому відділенні Нової пошти.

У межах моніторингу якості проєктів команда Фонду BGV також провела опитування серед родин, які взяли участь у хвилях допомоги для маленьких українців, аби отримати від них зворотний зв'язок щодо благодійної ініціативи, логістичних процесів та складу наборів. З цією метою було розіслано 25 000 анкет. Опитування пройшли 3 813 мам і тат. За результатами анкетування 90% батьків дуже сподобалася благодійна ініціатива та склад наборів. 95% опитаних зазначили, що процес отримання набору для них був достатньо простим і зручним, тож вони цілком задоволені організацією та логістикою проєкту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: