fbpx
Сьогодні
14:19 17 Січ 2024

Заступник голови Ради безпеки рф заявив, що росія завжди буде воювати проти України

Російська федерація ніколи не відчепиться від України і тепер буде завжди воювати проти неї − привід для нападу знайдуть і через 10, і через 50 років.

Про це заявив заступник голови Ради безпеки рф Дмитро Медведєв у Telegram.

"Існування України смертельно небезпечне для українців. І я маю на увазі аж ніяк не тільки нинішню державу, бандерівський політичний режим. Я говорю про будь-яку, абсолютно будь-яку Україну.

Чому? Наявність самостійної держави на історичних російських територіях тепер буде постійним приводом для відновлення військових дій", наголосив Медведєв.

Медведєв називає Україну "раковим новоутворенням", "штучною країною" та заявляє, що росія ніколи не вважатиме її владу легітимною.

"Імовірність нової сутички зберігатиметься невизначено довго. Практично завжди. Ба більше, існує 100-відсоткова ймовірність нового конфлікту, які б папірці про безпеку не підписував Захід із маріонетковим київським режимом.

Його не зупинить ні асоціація України з ЄС, ні навіть вступ цієї штучної країни до НАТО. Це може статися і через 10, і через 50 років", зазначив чиновник.

Заступник голови Ради безпеки рф також вірить, що українці, "як би вони зараз і не бажали смерті росіянам" і "як би не ненавиділи російське керівництво", одного дня нібито виберуть не вічно воювати й помирати, а жити у "великій спільній державі".

Що відомо про роздуми Медведєва щодо України

Варто зазначити, що це не вперше російський чиновник погрожує Україні.

Раніше Медведєв закликав до "фізичного усунення" президента України Володимира Зеленського та його оточення.

Потім чиновник поставив під сумнів існування у майбутньому України, проти якої росія веде війну.

Окрім того, Медведєв після "непростих рішень" погрожував Україні. Він заявляв, що росія досі нібито не використала свій "арсенал засобів ураження".

А вже у 2023 році заявляв, що зважаючи на результати зустрічі в Рамштайні, на якій зібралася Контактна група з питань оборони України 20 січня, "росії буде дуже непросто і не потрібно ілюзій".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: