fbpx
Сьогодні
13:46 16 Січ 2024

Грантова допомога малим і мікро бізнесам: Глобальний договір ООН запускає проєкт SEED 3.0

English version here

Глобальний договір ООН запускає проєкт SEED 3.0, який надає освітню і грантову допомогу малим і мікро бізнесам у агросфері та суміжних галузях.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?


Для відновлення України потрібні аграрії. Проте часто власникам мікро- та малих бізнесів у регіонах, які створюють робочі місця для себе, своєї сім'ї та громади, бракує актуальних знань про бізнес-процеси та інструменти для їх реалізації.

Окрім цього, на стан українського бізнесу суттєво вплинуло повномасштабне вторгнення росії: багато підприємств було зруйновано або пошкоджено внаслідок російської агресії в Україні, комусь довелося переїхати в більш безпечне місце й запускати справу з нуля.

У чому рішення?

Команда Глобального договору ООН в Україні, заручившись фінансовою підтримкою компанії PepsiCo в Україні та PepsiCo Foundation, вже втретє реалізує освітній проєкт SEED 3.0, в рамках якого ментори та лектори допомагають підняти бізнес-ідеї аграріїв на новий рівень.

Як це працює?

Освітня програма SEED 3.0 надає безоплатне навчання з проєктного менеджменту, фінансів, маркетингу, мистецтва презентації та комунікації тощо, яке допоможе власникам мікро- та малих бізнесів масштабувати свою справу. 

А 10 найкращих проєктів отримають грант на суму 100 тисяч гривень для реалізації своїх бізнес-ідей.

Зареєструватися на участь у програмі можна за цим посиланням до 31 січня 2024 року.

Докладніше про проєкт: https://bit.ly/41tQ5aa 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: