fbpx
Сьогодні
15:07 21 Вер 2022

Amazon скасував комісію для українських підприємців на один рік: як працює це рішення

Українські підприємці зможуть активніше масштабуватися на європейський та світовий ринок, знаходити там нових клієнтів. 

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. 

У чому проблема? 

Раніше підприємці з кожного продажу на Amazon мусили платити від 7 до 17% від ціни за певну категорію товару. Зараз для українського бізнесу це додаткові витрати в умовах війни. 

Яке рішення? 

Кілька місяців тому разом з Укрпоштою, агенцією Disqover Agency та Startup Ukraine звернулися до Amazon, щоб компанія полегшила умови для українського бізнесу, який попри війну, продовжує працювати, підтримуючи економіку країни. Як результат Amazon відмінив реферальну комісію для українських підприємців терміном на 1 рік. Тобто повністю скасував комісію для українських підприємців, які продають до ЄС та Великобританії.

Amazon скасував комісію для українських підприємців на один рік

Як це працює? 

З вересня 2022-го українським підприємцям не потрібно буде сплачувати жодних відсотків з продажу.

"Українські підприємці зможуть активніше масштабуватися на європейський та світовий ринок, знаходити там нових клієнтів. Це стане потужним поштовхом до популяризації України та нашого бізнесу за кордоном. Нові умови для українських підприємців — це перемога на економічному фронті", — кажуть у Мінцифри.

Довідково: Amazon.com – один із найбільших у світі майданчиків для інтернет-продажів. Має окремі сайти для торгівлі у США, Великій Британії, Ірландії, Франції, Канаді, Німеччині, Італії, Іспанії, Нідерландах, Австралії, Бразилії, Японії, Китаї, Індії та Мексиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: