fbpx
Сьогодні
Новини компаній 14:59 10 Січ 2024

11 000 дітей отримали подарунки від фонду BGV та партнерів до зимових свят

English version here

В останній місяць 2023 року команда Благодійного фонду BGV проїхала тисячі кілометрів, щоб привітати дітей із Святим Миколаєм, Різдвом та Новим роком.

Представники фонду побували в громадах Житомирської, Хмельницької, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Сумської, Одеської та Херсонської областей, йдеться на сайті фонду.

Подарунки були роздані дітям із соціально вразливих категорій, ВПО, тим, що мали успіхи у навчанні чи спорті протягом року, і маленьким українцям, що проживають на прифронтових територіях. Частина подарунків була доставлена в населені пункти, які розташовані за декілька кілометрів від активних бойових дій. Там теж проживають діти й на такі приємні сюрпризи чекають з особливим трепетом.

Фонд BGV подбав і про організацію свят для малечі. Дітей розважали улюблені казкові персонажі, які гуртом влаштовували яскраві дійства, спільні руханки та танці, а театр ляльок показував виїзні вистави — усе задля того, щоб маленькі українці поринули у святкову різдвяно-новорічну атмосферу і хоча б ненадовго відволіклися від реалій війни.

Нагадуємо, що підтримка маленьких українців під час війни є одним із пріоритетних напрямів діяльності фонду. Команда благодійної організації BGV зараз робить усе можливе, аби якомога більше дітей в Україні відчули настрій різдвяно-новорічних свят!

Висловлюємо вдячність нашим партнерам, які зробили все, аби діти які цього потребують, відчули справжній дух свята: Hanseatic Help, #WeAreAllUkrainians, Make It Real Foundation, ФК «Полісся», «Житомирські ласощі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: