fbpx
Сьогодні
12:58 01 Січ 2024

У Черкасах чоловік запускав салюти у новорічну ніч: правопорушником виявився уродженець росії

Фото: Pexels

У новорічну ніч до поліції надійшло декілька повідомлень про те, що у Черкасах невідомий запускав салюти. Правопорушником виявився уродженець Росії, який в українському місті проживає з 2014 року.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Facebook поліції Черкаської області.

Як повідомляється, поліцейські опитали очевидців та свідків події. Також перевірили відео з камер спостереження. Правоохоронці встановили, що до хуліганських дій причетний 38-річний уродженець РФ, який з 2014 року постійно проживає на території міста Черкаси.

Піротехніку, яку поліцейські вилучили, чоловік придбав в інтернеті. Правопорушення задокументували належним чином та склали відповідні матеріали, які скерували до суду.

Також у Харкові поліція шукає порушників, які в ніч проти 1 січня запускали феєрвек. Для цього вони використовували спеціальну установку запуску салют, повідомляє поліція Харківської області.

"Близько опівночі у Слобідському районі Харкова до поліції надійшло кілька викликів від громадян, що у парку невідомі запустили феєрверк", – йдеться в повідомленні.

Поліцейські, які виїхали на місце виклику, виявили установку запуску феєрверка, до якої було виведено провід.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, в Україні від 6 листопада 2023 року набрав чинності закон про заборону використання та розповсюдження більшості салютів, феєрверків та петард.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: