fbpx
Сьогодні
17:28 28 Гру 2023

Схожість не допомогла: на Черкащині дівчина намагалася скласти іспит з ПДР замість сестри-близнючки

Фото: Головний сервісний центр МВС

У Черкаській області дві сестри-близнючки намагалися обдурити працівника сервісного центру Міністерства внутрішніх справ, щоб скласти іспит з правил дорожнього руху, скориставшись своєї зовнішньою схожістю.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу Головного сервісного центру МВС.

Як повідомляють, близнючки Дана та Діана, які разом навчалися в автошколі, ззовні дуже схожі й тому їх важко розрізнити.

У сервісному центрі зазначили, що дівчата закінчили перший етап навчання та приїхали складати іспит на знання правил дорожнього руху.

"І тут Діані поталанило більше, вона успішно витримала це випробування, а от сестра не змогла. Тоді дівчата вирішили, що можна скористатися природною схожістю і через 10 днів складати іспит за сестру сіла Діана", зауважили в МВС.

Проте адміністратор виявився дуже уважним, коли спостерігав за складанням іспитів. Тому близнючкам не вдалося його обдурити.

Результати іспитів обох сестер анулювали. Тепер їм доведеться пояснювати свій вчинок поліції.

"Історія незвична і повчальна. Вчіться і ще раз вчіться. Лише так можна успішно скласти іспити", підкреслили в установі.

Нагадаємо, що в Україні можуть запровадити нові штрафи для водіїв, серед яких можуть ввести покарання за небезпечне перевезення тварин.

Окрім того, мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси правил дорожнього руху. Навчання проводитимуть викладачі із багаторічним досвідом викладання у провідних автошколах країни.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: