fbpx
Сьогодні
16:10 25 Гру 2023

Президент призначив нового державного уповноваженого Антимонопольного комітету України

Фото: dn.gov.ua

Президент Володимир Зеленський призначив Дениса Клюшникова на посаду державного уповноваженого Антимонопольного комітету України.

Відповідний указ №852/2023 від 25 грудня опублікований на сайті глави держави, пише Рубрика.

«Призначити Клюшникова Дениса Геннадійовича державним уповноваженим Антимонопольного комітету України», – йдеться у документі.

Зазначимо, що, 22 грудня Зеленський звільнив Максима Сандигу з посади державного уповноваженого АМКУ.

Біографія Клюшникова

За наявними даними, Денис Клюшников з листопада 2019 року займає посаду заступника голови Донецької облдержадміністрації. Він народився у 1978 році у м. Іловайськ, Донецька область.

У 1999 році закінчив Донецький державний інститут здоров'я, фізичного виховання і спорту за спеціальністю "Олімпійський і професійний спорт".

У 2006 році здобув кваліфікацію юриста у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

У 2002-2005 роках – приватний підприємець, м. Іловайськ Донецької області. У 2005-2007 роках працював юрисконсультантом у ТОВ "Артеміда", м. Донецьк.

З 2007 року працював в органах прокуратори Донецької області на посадах старшого слідчого прокуратур міст Авдіївка та Горлівка, заступника прокурора Микитівського району м. Горлівки, прокурора та старшого прокурора відділів прокуратури Донецької області.

З 2016 року працював в органах прокуратори Київської області на посадах прокурора відділу та слідчого в особливо важливих справах.

З 2018 року працював в органах Генеральної прокуратури України, обіймав посади слідчого, старшого слідчого в важливих справах та прокурора відділу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: