fbpx
Сьогодні
20:42 25 Гру 2023

Наша Перемога не буде різдвяним чудом з голлівудського фільму. Це буде результат спільної праці, – Умєров привітав українців з Різдвом

Міністр оборони Рустем Умєров привітав українців із Різдвом Христовим. Глава оборонного відомства наголосив, що наразі сотні тисяч захисників і захисниць відзначають це свято в окопах і спостережних пунктах вздовж всієї лінії фронту.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони України, пише Рубрика.

"Дорогі українці, вітаю всіх з Різдвом! Традиційно ці дні – це час єднання нашої великої української родини. Сотні тисяч захисників і захисниць відзначають Різдво в окопах і спостережних пунктах вздовж всієї лінії фронту, в бойових машинах, танках, евакуаційних медичних транспортах, біля гармат, РСЗВ та засобів ППО", — йдеться у повідомленні.

За словами очільника Міноборони, вони там, щоб світло Різдва засяяло в мільйонах домівок українських сімей.

"Вони там, щоб світло Різдва вигнало темряву з міст і сіл на тимчасово окупованих територіях. Солдати української армії дають нам надію. Надія дає українському народу сили, щоб бути єдиними. І єдність української родини – це те, що солдат захищає", — підкреслив Умєров.

Міністр зауважив, що перемога України не буде "різдвяним чудом з голлівудського фільму".

"Це буде результатом нашої спільної праці. Тих, хто на передовій тримає зброю і тих, хто в тилу виробляє її. Тих, хто привозить все, що потрібне воїнам. Тих, хто в навчальному центрі здобуває свою першу військову спеціальність і тих, хто йде в ТЦК, щоб приєднатися до Сил оборони й стати на захист своєї сімʼї та Батьківщини. Я вдячний кожному і кожній, хто наближає наш день перемоги!", — сказав Умєров.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: