fbpx
Сьогодні
11:14 23 Гру 2023

У Криму оголосили ракетну небезпеку: окупанти перекрили Керченський міст

Уранці, 23 грудня, у тимчасово окупованому Криму російські загарбники перекрили Керченський міст, на півострові оголосили ракетну небезпеку.

Про це пишуть російські Telegram-канали.

Як повідомляють, пропагандисти близько 9:47 заявили про нібито авіаційну небезпеку на території всього Криму.

Після цього була оголошена ракетна небезпека.

За декілька хвилин російські окупанти заявили, що рух транспорту Керченським мостом перекрили.

Пізніше місцеві Telegram-канали повідомили про вибухи у Джанкойському районі Криму. Ймовірно, це пуски ракет російської протиповітряної оборони.

Як завжди в таких випадках, окупаційні війська увімкнули димову завісу біля Кримського мосту. Після 10:30 у Севастополі завила повітряна тривога.

Що відомо про ситуацію у Криму

Зазначимо, що загалом у Криму все частіше чують вибухи. Наші захисники провели вже десятки операції на півострові та у Чорному морі, знищуючи російські бази, склади та кораблі.

Так, успішні атаки морськими дронами разом із нанесенням ракетних ударів по об'єктах російського флоту у Чорному морі та поблизу тимчасово окупованого Криму допомогли Україні витіснити ворожі кораблі із Севастопольської бухти та створити безпечний морський коридор для торгових суден.

Окрім того, 21 грудня, потужні вибухи пролунали у тимчасово окупованій Керчі. Росіяни перекрили Кримський міст. У районі Індустріального шосе помітили дим. Там знаходиться великий військово-промисловий завод "Альбатрос".

А 20 грудня у Криму чули вибухи. Пізніше ЗМІ заявили, що "прилетіло" по центру дальнього космічного зв'язку Повітряно-космічних сил Росії, є руйнування.

Своєю чергою начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що Сили оборони України здатні за необхідності уразити противника на будь-якій частині тимчасово захопленого росією Криму. При цьому росіянам та українцям-колаборантам краще покинути півострів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: