fbpx
Сьогодні
13:59 23 Гру 2023

Ігнат прокоментував ворожу атаку Кропивницького балістичними ракетами

Фото: Naked Science

23 грудня російські війська намагалися атакувати Кропивницький балістичною ракетою, яку випустили з території окупованого Криму.

Про це розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

"Щодо балістики, з території Криму було запущено у напрямку Кропивницького. Попередньо, там без наслідків. Скажемо, не досягли своїх цілей ці ракети, які були випущені", – сказав Ігнат.

Нагадаємо, що уранці, 23 грудня, російські загарбники завдали ракетного удару по території Кіровоградської області, внаслідок чого уламки впали на землю та пошкодили будинки.

Райкович розповів, що українські сили протиповітряної оборони відпрацювали: повітряні ворожі цілі вдалося знищити над Кропивницьким та Олександрійським районами.

Однак, уламки збитих ракет пошкодили дахи будинків, паркани та авто. Інформація про постраждалих наразі відсутня, додав Райкович.

Варто зазначити, що повітряна тривога в Кіровоградській області тривала з 9:55 до 11:16. У мережі також  повідомляли про серію вибухів в самому Кропивницькому.

Нагадаємо, що уранці, 23 грудня, у Кривому Розі під час повітряної тривоги пролунали вибухи, а жителів Кропивницького закликали перебувати в укриттях.

О 09:57 Повітряні сили попередили про ракетну небезпеку Кіровоградську, Миколаївську й Херсонську області. Через пару хвилин повітряну тривогу також було оголошено у Дніпропетровській області.

За даними ЗМІ, у Кривому Розі було чути звуки вибухів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: