fbpx
Сьогодні
21:47 20 Гру 2023

Українська ІТ-Армія зламала російський хмарний сервіс Бітрікс 24

English version here

Фото: freepik-com

Українська ІТ-Армія зламала російський хмарний сервіс "Битрикс24", яким користуються найбільші компанії-спонсори війни Росії проти України, до переліку яких входить і корпорація "Роснефть".

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на повідомлення ІТ-Армії.

Збої у роботі сервісів "Битрікс24" відбулись у низці міст Росії, зокрема, у Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Самарі, Уфі, Челябінську, Краснодарі, а також у столиці Білорусі — Мінську.

Українська ІТ-Армія зламала російський сервіс

Фото: Українська ІТ-Армія

"Це означає що такі спонсори війни як "Роснефть" має шалені проблеми у роботі з клієнтами, як і у понад 40% користувачів всіх CRM-систем у Росії", — йдеться у повідомленні.

В IT-Армії додали, що це десятки чи навіть сотні мільйонів доларів збитків для російської економіки, але "залежить від того як довго ми їх протримаємо".

"Битрикс24" — це російський хмарний сервіс, який пропонує набір інструментів для організації роботи компаній та побудови взаємовідносин з клієнтами. Розробник та провайдер — російська компанія "1С-Битрикс".

Українська ІТ-Армія зламала російський сервіс

Фото: Українська ІТ-Армія

Українська ІТ-Армія

Як повідомляється на сайті організації, It Army Of Ukraine — це спільнота IT-фахівців з усього світу, які об'єдналися після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

"Ми найпотужніша спільнота в Україні й можемо утримувати одночасно більше 800 цілей. Фахівці різного рівня створили та продовжують створювати автоматизовані системи атак на інформаційні ресурси та сервіси країни-агресора", — йдеться на сайті.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: