fbpx
Сьогодні
Фото, відео 16:25 19 Гру 2023

У Херсоні в безпечному місці працює Приймальня Різдвяного чарівника

Фото: "День"

У Херсоні на День Святого Миколая спеціально для маленьких мешканців створили казкову атмосферу: у безпечному місці відкрили Приймальню Різдвяного чарівника.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм МОСТ:Херсон, видання "День", Фейсбук "Крила".

Директор Херсонського театру Куліша, народний артист України Олександр Книга розповів, що як тільки звільнили Херсон і відкрився артхаб в укритті, то відразу ж тут відкрили приймальню Святого Миколая.

Очільник театру зауважив, що минулого року все було спонтанно, але було багато дітей (1700 за кілька днів), багато благодійників та подарунків.

Приймальня чарівнмка Херсон

Фото: Фейсбук / KRYLA

"Цьогоріч ми вже готувалися, тому що нам дуже хочеться для нашої херсонської малечі подарувати свято. Долучилося чимало добрих і небайдужих людей. Сьогодні ми відкрились і будемо працювати у грудні.

Різдвяний чарівник чекатиме і на наших діток, і на дорослих для того, щоб їм вручити подарунки. А ви готуйте листи, пишіть свої побажання – у нас працює пошта Різдвяного чарівника", повідомив Книга.

Приймальня чарівнмка Херсон

Фото: "День"

Приймальня чарівнмка Херсон

Фото: Фейсбук / KRYLA

Як розповідають, для жителів південних областей України стало вже хорошою традицією відвідувати зимову резиденцію на базі зеленого туризму "Чумацька криниця".

Приймальня чарівнмка Херсон

Фото: "День"

Проте поки вона тимчасово окупована рашистами, чарівник чекає на всіх у бомбосховищі.

"Після звільнення лівого берега як тільки це буде можливо, чарівник повернеться у рідний ліс – пообіцяли господарі нині окупованої бази зеленого туризму "Чумацька криниця"", засновники першої південної резиденції Діда Мороза в Олешківському лісі Андрій та Аліна Книги.

Приймальня чарівнмка Херсон

Фото: Фейсбук / KRYLA

Приймальня чарівнмка Херсон

Фото: Фейсбук / KRYLA

Це спільний проєкт благодійного фонду "KRYLA", Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша та ТОВ "Фестивальний центр".

"Цьогоріч ми створили Приймальню Різдвяного чарівника, щоб дарувати діткам казкові емоції, справжнє свято. Наша команда підготувала неймовірну локацію в безпечному місці, все сяє. За новорічним настроєм можна приїжджати в Херсон!

У нас є реєстраційна форма, її можна знайти в соцмережах благодійного фонду "KRYLA" та телеграм-каналі "KRYLA • ХЕРСОН". Наша мета – подарувати діткам незабутні емоції, справжнє дитинство, яке у них нечесно забрали", пояснила керівниця благодійного фонду "KRYLA" Олександра Книга.

Приймальня чарівнмка Херсон

Фото: "День"

Оформлення зали створювала Аліна Книга.

"Це не просто декорації, я намагаюсь створити затишок, подарувати дітям казку, аби вони поринули в атмосферу цього дійства. На резиденції в Олешках ми створювали казковий ліс, а зараз задача була створити казкове бомбосховище в тих умовах, які зараз є, щоб було безпечно і дивовижно", підкреслила вона.

У перший день завітало 110 дітей. Вони з радістю долучалися до активностей, які проводили аніматори. Після – всіх охоче заходили в приймальню Різдвяного чарівника.

Як ми писали, "Естафета добра" триває – Святий Миколай у пікселі дарує дива. Цього разу у межах цивільно-військового співробітництва разом з офіцерами Командування Об'єднаних Сил Збройних Сил України він завітав до Національного цирку України, куди за ініціативи командувача генерал-лейтенанта Сергія Наєва було запрошено понад 300 дітей.

Окрім того, з 6 грудня до 7 січня "Нова пошта" мандруватиме країною на "чарівних фурах", поряд з якими влаштовуватимуть святкові ярмарки.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: