fbpx
Сьогодні
15:59 06 Гру 2023

В окупованому Луганську підірвали авто чергового колаборанта, так званого "депутата ЛНР"

Фото: lug-info.com

У тимчасово окупованому Луганську пролунав вибух, внаслідок якого у повітря злетів автомобіль так званого депутата "ЛНР" Олега Попова: на момент події він перебував у салоні машини.

Про це повідомили у пропагандистських ЗМІ.

Як зазначають, це вже не перший замах на бойовика.

На місце вибуху зібралися представники "народної міліції" та пересічні мешканці. Як наголошують, Попов зазнав тяжких поранень, проте вижив.

Луганськ вибух

Окупаційною владою інцидент сприймається як терористичний акт. Обставини події з'ясовуватимуть силові структури окупаційної влади.

Про поранення Попова також заявляє колаборант Володимир Рогов. Він стверджує, що "депутата підірвали".

Нагадаємо, перший замах на Олега Попова стався у вересні минулого року. Тоді обставини не повідомлялися, і взагалі новина про ліквідацію терориста не надто розповсюджувала. На жаль, за підсумками вона не підтвердилась.

Що відомо про замахи на колаборантів та пропагандистів окупаційної влади

Зазначимо, що останнім часом відбувається активна ліквідація російських зрадників на окупованих територіях. Так, 8 листопада у Луганську стався вибух.

У повітря злетів автомобіль колишнього "начальника міліції" окупантів Михайла Філіппоненка, він загинув. Філіпоненко відповідав за організацію катівень для українців – як військових, так і цивільних.

За день до цього, в Новій Каховці підірвали автомобіль в якому перебував виконавчий секретар місцевого відділення "Єдиної Росії" Володимир Малов.

Окрім того, зранку 10 листопада російські канали повідомили про удар по розташуванню так званого військового слідчого управління Слідчого комітету рф у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області.

Також цього дня у тимчасово захопленому Маріуполі пролунав гучний вибух. Як зазначається, було підірване авто одного з "поліціянтів" окупаційного корпусу.

А ще 6 травня, у російському Нижньому Новгороді було підірвано автомобіль Audi Q7, в якому знаходився письменник та пропагандист та воєнний злочинець Захар Прилєпін. Його охоронець загинув, сам же ідеолог "руського міра" отримав тяжкі поранення.

До того ж, 2 квітня у центрі Санкт-Петербурга стався потужний вибух у кафе "Стріт-бар". Внаслідок цього загинув проросійський "воєнний кореспондент" Владлен Татарський. За попередніми даними, вибухівку до закладу пронесла дівчина, запечатавши її у статуетці-подарунку пропагандисту.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: