fbpx
Сьогодні
Фото, відео 14:32 06 Гру 2023

"Миколай приніс нам під подушку ЗСУ": як українці привітали захисників з нагоди подвійного свята

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Уперше за час незалежності 6 грудня українці відзначають День Збройних cил України та у цей день святкують День Святого Миколая.

Окрім посадовців та командувачів Збройних сил України наших захисників та захисниць зворушливо та чуттєва вітали прості українці.

Так, волонтер Ігор Лаченков також привітав військових зі святом:

"Сьогодні День найкращих. День незламних, день сталевих, День Збройних сил України. Якби не вони, нас би вже не було. Я це вже говорив і повторюся знову. Без них немає нас. Вони — це все, що в нас є зараз і все, на що ми опираємось ці десять років. Все, що відділяє нас від пекла, яке вони взяли на себе, пішли туди замість нас. І вони в ньому досі. Кожен окремо, у своєму пеклі, зі своїм болем. Сотні тисяч сміливих українців, яким не забракло духу стояти до кінця".

Він закликав українців робити все, щоб полегшити військовим боротьбу.

"Ми покладаємося на них, але й вони потребують нас, щоб продовжувати боротьбу. Будь ласка, не соромтеся і сьогодні привітайте кожного військового та військову, подякуйте їм і запитайте, чим можете допомогти", – додав Лачен.

Художник Нікіта Тітов привітав українців з двома визначними датами новими ілюстраціями.

"Друзі, обіймаю і дякую! Слава ЗСУ!" – написав митець.

Журналістка Наталія Бушковська привітала ЗСУ і нагадала, що завдяки військовим діти можуть святкувати День Св. Миколая.

"При всій моїй любові до Миколайчика, сьогодні день тих, хто робить справжні дива. День Збройних сил України. Дякую всім, хто боронить мене і моїх дітей! Хай вас бережуть всі сили.

Ніколи, ніколи не забувайте, завдяки кому наші діти можуть радіти зимовим святам тут, в Україні. Попри всі прогнози, всі гіпотези й всю зневіру – я знаю, що ми встоїмо…Але ми мусимо допомогти цьому диву статися. Навіть в казках нічого не стається без людських зусиль і волі", – написала Наталя.

"Святий Миколай приніс нам під подушку Збройні сили України! Слава! Дякуємо", – також додала креативна менеджерка нативного відділу УП Христина Головко.

Святий Миколай

Фото: Нікіта Тітов

А цією святковою "листівкою" від штучного інтелекту поділився військовослужбовець Vadim IV Anatoliyovych.

"Співпали дві дати. Улюблене свято дітей – день Святого Миколая та тих, завдяки кому до наших дітей приходитиме саме Святий Миколай, а не Дід мороз. Один соціальний філософ сказав: "Ми мусимо забезпечити існування нашого народу і майбутнє для наших дітей". Тому найкращим подарунком для дітей сьогодні, буде підтримка ЗСУ, які є єдиним гарантом майбутнього українських дітей. Зі святом!" – підписав фото Вадим.

ЗСУ Святий Миколай

Фото: Vadim IV Anatoliyovych

Військовим також багато дякували у Twitter.

"Сьогодні Миколай ходить по Україні лише завдяки ЗСУ, бо був би вже давно дєд Мороз 31 грудня", – написала користувачка Housepainter.

"Свято наближається! Святий Миколай цього року виглядає тільки так! Дякуємо ЗСУ за ще один день", – додала Lara-Lara.

Своєю чергою Управління стратегічних комунікацій ЗСУ та Генштаб теж привітали українців із Днем ЗСУ та Днем Святого Миколая, поділившись зворушливим відеороликом-привітанням.

Відео створили українські компанії та митці на волонтерських засадах.

"Цього року українці вперше відзначають разом два свята – День Збройних сил України та Святого Миколая. Цей факт надихнув авторів відеоролика на створення теплої та доброї історії, в якій діти дякують своїм рідним – захисникам і захисницям, та просять захистити наш спільний дім – Україну, і, звісно, Святого Миколая: "Щоб подаруночки приніс", – пише СтратКом.

Також відеопривітання з Днем ЗСУ "від Святого Миколая" опублікувала і 12 окрема бригада армійської авіації ім. генерал-хорунжого Віктора Павленка на Facebook.

"Загарбникам Святий Миколай у День Збройних сил України принесе особливі подарунки, а птахи армійської авіації йому в цьому допоможуть", – кажуть військові.

Нагадаємо, раніше наші Збройні сили зворушливо привітав президент Володимир Зеленський.

Також до привітання приєдналися Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний та міністр оборони Рустем Умєров привітали з нагоди Збройних сил України всіх захисників та захисниць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: