fbpx
Сьогодні
Фото 21:19 02 Гру 2023

Співпраця триватиме: Умєров зустрівся з Послом Великої Британії в Україні

Фото: Міністерство оборони України

Міністр оборони України Рустем Умєров провів зустріч з Послом Великої Британії в Україні Мартіном Гаррісом і привітав його з призначенням на посаду.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Міністерство оборони України.

Рустем Умєров подякував Мартіну Гаррісу за надану Великою Британією допомогу Україні.

Також Міністр оборони познайомив британського посла з одним зі своїх заступників – генерал-лейтенантом Іваном Гаврилюком, сферою відповідальності якого є розвиток нового озброєння і військових стандартів. Окрім того, Рустем Умєров поінформував посла, що у п'ятницю був призначений новий заступник Віталій Половенко, який відповідатиме за отримання і підтримку обладнання у тилу.

Міністр наголосив, що всі закупівлі мають бути прозорими, усе постачання має проходити безперервно, однак якщо «якась компанія чи посадовець будуть при цьому скомпрометованими, то їх слід усунути».

Зазначимо, що з початку 2022 року Британія підготувала понад 22 тисячі українських бійців. Вони отримували воєнні навички, вивчали техніку бою в окопах та медичну підготовку.

Раніше Рубрика повідомляла, що у межах операції "ІНТЕРФЛЕКС" на території Великої Британії вперше успішно завершили навчання офіцери-психологи та психологині. Пілотний курс груп контролю бойового стресу тривав п'ять тижнів.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: