fbpx
Сьогодні
09:59 21 Лис 2023

Президент вважає, що росія хоче усунути його від влади до кінця року

Фото: Рубрика

Російська федерація хоче усунути діючого Главу держави Володимира Зеленського з посади президента України до кінця 2023 року, для чого й вигадала план дестабілізації під умовною назвою "Майдан-3".

Про це заявив український лідер в інтерв'ю таблоїду "The Sun".

"Остання інформація: вони дуже хочуть – є план "Майдан-3", щоб змінити президента (України) – можливо, не через убивство, а через зміну (влади – ред.).

Вони будуть використовувати будь-які інструменти, які вони мають. Ідея полягає в тому, щоб до кінця цього року здійснити нову операцію, яка навіть має ім'я… Знаєте, ми можемо з цим жити", зазначив Зеленський.

Окрім того, Президент під час інтерв'ю "The Sun" зазначив, що Україна має повне право ліквідувати диктатора країни-агресорки росії путіна, якщо у неї зʼявиться така можливість.

Нагадаємо, що 16 листопада Володимир Зеленський у розмові з групою журналістів заявив, що Москва прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створити "хаос" всередині країни і усунути президента – за даними розвідки, цей план у Росії називають "Майдан 3".

"Майдан для них — це переворот, тому операція зрозуміла", — сказав Зеленський.

Окрім того, в українській розвідці розкрили перші деталі російської кампанії з дестабілізації України під назвою "Майдан-3" і назвали відповідальних за її реалізацію.

"Це не якась одна тема, це паралельно посилення низки конфліктних подій всередині країни. Це посилення внутрішніх розбіжностей із використанням традиційних російських і пропагандистських наративів.

Ми бачимо, що останнім часом російська пропаганда знову приділяє надзвичайно багато уваги, зокрема, внутрішньоукраїнським політичним подіям", — сказав він.

Юсов підкреслив, що розвідка і раніше повідомляла про те, що росія регулярно реалізовує одночасно цілу низку інформаційно-психологічних операцій проти України, які зорієнтовані як на зовнішню аудиторію для того, щоб дискредитувати державу і послабити проукраїнську коаліцію в світі, так і на українську аудиторію.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: