fbpx
Сьогодні
16:12 20 Лис 2023

Ми продовжимо підтримувати нагальні потреби України на полі бою, – Остін

Фото: twitter.com/SecDef

Міністр оборони США Ллойд Остін сьогодні, 20 листопада, зустрівся із Президентом України Володимиром Зеленським і запевнив у подальшій непохитній підтримці нагальних потреб України на полі бою.

Як передає Рубрика, про це очільник Пентагону повідомив у соцмережі Х.

«Мав честь зустрітися із Володимиром Зеленським сьогодні у Києві, щоб підтвердити непохитну підтримку України Сполученими Штатами. Ми, разом із партнерами, продовжуватимемо підтримувати нагальні потреби України на полі бою та (її – ред.) довгострокові оборонні потреби», – написав Остін.

До Києва прибув очільник Пентагону

Фото: twitter.com/SecDef

Як раніше повідомляла Рубрика, сьогодні в Україну з візитом прибув міністр оборони США Ллойд Остін. Його зустріла у Києві посол США в Україні Бріджит Брінк.

Згодом стало відомо, що під час свого візиту до Києва міністр оборони США проведе переговори на високому рівні з українським керівництвом. Сторони обговорять партнерство між країнами та військову допомогу ЗСУ. Обговорення будуть зосереджені на подальшому зміцненні стратегічного партнерства між США та Україною.

Переговори також включатимуть забезпечення української армії необхідними бойовими можливостями, як на зимовий період, так і для захисту своєї країни від майбутніх російських загроз.

У Пентагоні зазначили, що під час візиту Остін підкреслить відданість США наданню Україні допомоги у сфері безпеки, необхідної для захисту від російської агресії, а також обговорить довгострокове бачення майбутнього Збройних сил України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: