fbpx
Сьогодні
20:45 18 Лис 2023

На окупованій Луганщині підірвали автівку високопосадовців "мвс лнр", – рос ЗМІ

На тимчасово окупованій території Луганської області, імовірно, підірвали автомобіль із "т.в.о. заступником  міністра мвс лнр" і "заступником начальника карного розшуку мвс лнр".

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на російські ЗМІ.

Як інформує ASTRA, ввечері 16 листопада на одному з блокпостів у Кремінній загорівся УАЗ "Патріот". За кермом авто перебував "заступник начальника УКР МВС ЛНР" підполковник поліції Володимир Пахоленко. З ним в машині був "т.в.о. заступника міністра МВС по ЛНР" підполковник поліції Олег Шумілов.

За даними ASTRA, обох госпіталізовано – у них діагностовано осколкові поранення. Проводиться перевірка.

Що відомо про ліквідацію росіян на окупованих територіях

Зазначимо, що останнім часом відбувається активна ліквідація російських зрадників та окупантів на окупованих теренах України. Так, 8 листопада у Луганську стався вибух.

У повітря злетів автомобіль колишнього "начальника міліції" окупантів Михайла Філіппоненка, він загинув. Філіпоненко відповідав за організацію катівень для українців – як військових, так і цивільних.

Окрім того, зранку 10 листопада російські канали повідомили про удар по розташуванню так званого військового слідчого управління Слідчого комітету рф у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області.

Удару завдали напередодні. Вранці у четвер, 9 листопада, у тимчасово захопленому Скадовську Херсонської області лунали вибухи. Спочатку повідомлялося, що їхнім епіцентром стало місце розташування окупантів на базі "Лотос".

Нагадаємо, в Мелітополі, 11 листопада, партизани підірвали штаб російських терористів. Внаслідок вибуху було знищено трьох офіцерів Росії. Як розповідав міський голова Мелітополя Іван Федоров, після вибуху по місту на шаленій швидкості їздили поліцейські автомобілі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: