fbpx
Сьогодні
18:50 18 Лис 2023

Між Києвом та Житомиром відновили міст, який підірвали росіяни

Між Києвом та Житомиром відновили 60-метровий міст, який підірвали російські військові під час втечі з півночі України навесні 2022 року.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

"+1 український міст відновлено завдяки внескам донорів UNITED24. Це вже 21-й відбудований за кошти платформи. 60-метровий міст знову зʼєднуватиме Житомирщину й Київщину дорогою обласного значення", – йдеться у повідомленні.

Коли Сили оборони витіснили орків з півночі, росіяни тікали з України та підірвали міст. Спільними зусиллями повернули важливу частину інфраструктури до життя.

"Дякую донорам UNITED24 та військовослужбовцям Державної спеціальної служби транспорту, які відновили міст", – зазначив міністр.

Як повідомлялось, 21-22 листопада у канадському місті Торонто відбудеться бізнес-конференція, присвячена відбудові України.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що завдяки коштам від ЄІБ (Європейського інвестиційного банку) Україна зможе цього року завершити роботу на 28 проєктах та розпочати реалізацію 186 нових проєктів для покращення якості життя українських громад.

Як зазначили, на своєму засіданні уряд ухвалив рішення, яке дозволить залучити додаткові кошти від міжнародних партнерів. Зокрема, як повідомляють:

  • 190 млн доларів надасть Норвегія,
  • 70 млн доларів — Швейцарія.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: