fbpx
Сьогодні
11:08 15 Лис 2023

Діти Житомирщини, які влітку за сприяння Фонду BGV відпочивали в Естонії, зустрілися з мером Таллінна

English version here

BGV Charity Fund

11 листопада в межах візиту до України мера Таллінна Михаїла Килварта з делегацією було організовано зустріч для 70 дітей захисників із Житомирщини, які влітку цього року їздили на відпочинок до Естонії.

Діти насолодилися концертом в Житомирському академічному обласному ляльковому театрі, отримали подарунки та поспілкувалися з очільником естонської столиці, повідомляє пресслужба Фонду BGV.

На знак вдячності маленькі українці підготували меру з Естонії свої подарунки: вишиванки, малюнки власного авторства та інші творчі доробки. Естонські партнери, зокрема і мер Таллінна, від початку повномасштабного вторгнення систематично підтримують та всіляко допомагають житомирському регіону.

BGV Charity Fund

Фото: BGV Charity Fund

Нагадаємо, благодійний фонд BGV спільно з мером та Міськими зборами Таллінна — представницьким органом талліннського муніципалітету — реалізували влітку проєкт для відпочинку дітей в Естонії. Проєкт був спрямований на підтримку дітей чинних військовослужбовців і тих, які загинули, з різних куточків Житомирщини.

Перша група маленьких українців відпочивала у літньому таборі в червні, у затишному селі Туксі; а друга — у Центрі спорту та відпочинку Холстре-Полі, що неподалік міста Вільянді. Усі витрати під час перебування за кордоном взяли на себе естонські партнери. Благодійний фонд BGV організовував виїзд та повністю профінансував дорогу до Естонії та назад.

Команда благодійного фонду BGV щиро сподівається, що вищезазначений проєкт, який має позитивний вплив і є цінним для дітей, естонські партнери продовжать і на наступний рік. І ще більша кількість маленьких українців зможе відвідати Естонію, зарядитися позитивними емоціями та завести собі нових друзів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: