fbpx
Сьогодні
Відео 19:59 13 Лис 2023

Окупанти криють вогнем мирні населені пункти Херсонщини: сьогодні відомо про 17 постраждалих

Фото: Херсонська ОДА

Російські військові продовжують обстрілювати мирні населені пункти Херсонщини. Тільки впродовж дня у понеділок, 13 листопада, постраждало 17 людей.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Рубрика.

"З ранку і до вечора окупанти криють вогнем мирні населені пункти регіону. Наразі відомо про 17 постраждалих. Наймолодша травмована – двомісячне немовля. Зараз дівчинка перебуває у лікарні з вибуховою травмою голови середнього ступеня тяжкості. Її дідуся вбила Росія, а за життя мами продовжують боротися лікарі", – зазначив Прокудін.

Він додав, що після обіду окупанти обстріляли центр Херсона, внаслідок чого двоє людей загинули і десятеро травмовані. Ще двоє людей потрапили під обстріл у Бериславі.

Водночас Прокудін розповів про ситуацію, коли жінку з дідусем "відмовилися пускати в укриття представники однієї з енергетичних компаній". Він назвав таку поведінку ганебною та неприпустимою, наголосивши, що укриття мають бути доступними для всіх.

Нагадаємо, сьогодні після обіду ворог зі ствольної та реактивної артилерії вкрив вогнем центральну частину міста. Знищено або пошкоджено вісім автомобілів, серед них одна "швидка", адміністративну будівлю, лікарню та щонайменше пʼятнадцять будинків.

Цими ударами росіяни обірвали життя двох людей. За уточненою інформацією, ще десятеро – поранені. 44-річна жінка та 47-річний чоловік дістали легкі травми. У 57-річної жінки – гостра реакція на стрес та опік спини.

Внаслідок удару по лікарні постраждали двоє медпрацівниць, 24 та 41 рік, а також 81-річний пацієнт медзакладу. В усіх – мінно-вибухові травми.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: