fbpx
Сьогодні
17:57 07 Лис 2023

У ГУР розповіли, коли росія може відновити ракетні атаки по Україні

Росія з початку холодів може відновити ракетні атаки по Україні. На поточний момент окупанти накопичили понад 800 високоточних ракет.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на представника Головного управління розвідки МО України Андрія Юсова в ефірі національного телемарафону.

"Ми зараз розуміємо, що (Росією – ред.) накопичено понад 800 високоточних ракет. У місяць вони близько сотні ракет різної номенклатури можуть виробляти. Оскільки останніми місяцями вони використовували комбіновані удари, де ракетна компонента була меншою, то так, ворог накопичив відповідні резерви", – йдеться у заяві.

Юсов пояснив, що це означає, що, ймовірно, з початком холодів російські атаки можуть бути поновлені. Це те до чого Сили оборони, українське суспільство та держава вже готуються.

Також представник ГУР повідомив, що минулого року у ворога було набагато більше запасів. Попри те, що виробництво триває, до показників минулої зими і повномасштабного вторгнення вони не можуть повернутися.

Запаси ракет у росії

У вересні The New York Times повідомило, що Росії вдалося обійти санкції та експортний контроль, що були введені Заходом. Тож країна-агресор збільшила виробництво ракет, воно навіть перевищило довоєнний рівень.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що від ефективності санкцій, введених проти Росії, залежить, чи зможе РФ і надалі вироблять ракети та вбивати ними українців.

Додамо, що в уламках ракет, якими росія б'є по території України, часто знаходять іноземні компоненти.

Нагадаємо, російські представники партизанського руху "АТЕШ" повідомили про виявлення у Челябінську заводу, який розпочав нове виробництво ракет, та оприлюднили його координати.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: