fbpx
Сьогодні
Відео 21:58 04 Лис 2023

У СтратКомі підтвердили удари ЗСУ по суднобудівному заводу в Керчі

Збройні сили України (ЗСУ) завдали успішних ударів по морській та портовій інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у тимчасово окупованій Керчі.

Про це у Телеграмі повідомляє СтратКом, передає Рубрика.

"Ввечері 4 листопада Збройні сили України завдали успішних ударів по морській та портовій інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у тимчасово окупованій Керчі", – йдеться в повідомленні.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по суднобудівному заводу у Керчі. Командувач Повітряних Сил ЗСК Микола Олещук зазначив, що там знаходився один із найсучасніших кораблів чф рф – носій крилатих ракет "Калібр. Він подякував пілотам тактичної авіації за успішні удари та зенітникам ПК "Схід" за збиті "Іскандери", що летіли у відповідь.

«А поки чекаємо офіційного підтвердження результатів, вкотре подякую пілотам тактичної авіації Повітряних Сил за успішні удари крилатими ракетами по інфраструктурі судобудівного заводу «Залив» у Керчі, де стояв один із найсучасніших кораблів чф рф – носій крилатих ракет «Калібр», — уточнив Олещук.

Як повідомляла раніше Рубрика, у телеграм-каналах з'явилась інформація, що у тимчасово окупованому Криму на суднобудівному заводі в Керчі є попадання в малий ракетний корабель «Каракурт», що будується.

Варто зазначити, що на тимчасово окупованих російськими військами територіях України, зокрема у Криму, все частіше лунають вибухи, знищуються ворожі склади зброї, військової техніки та жива сила противника.

Вибухи в окупованому Криму

Зазначимо, що початку повномасштабної війни проти України російські загарбники використовують окупований Крим у своїх військових цілях. Через півострів ворог, наприклад, перекидає зброю та живу силу на передову.

Проте останнім часом терористам стало небезпечно перебувати у Криму. Сили оборони атакують військові бази, склади, аеродроми та навіть бухти, де розміщують ворожі кораблі. Яскравим прикладом став удар ЗСУ по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

Нагадаємо також, що вчора, 1 листопада, вранці, російські окупанти розповідали про атаку ракет на територію Кримського півострова. Очевидці повідомляли про ураження місць базування загарбників.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов наголосив, що для російських окупантів у Криму немає безпечних місць. Крім того, тиск, який здійснюють Сили оборони України, ускладнює використання Кримського півострова як логістичного хабу.

Вранці, 2 листопада, у районі міста Джанкой у тимчасово захопленому Криму пролунав потужний вибух.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: