fbpx
Сьогодні
20:59 31 Жов 2023

У Криму для окупантів не існує безпечних місць, – Юсов

English version here

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов. Фото Ковальчук Віктор / УНІАН

Для російських окупантів у Криму немає безпечних місць. Крім того, тиск, який здійснюють Сили оборони України, ускладнює використання Кримського півострова як логістичного хабу.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, пише Рубрика.

«Так, була інформація, вона підтверджується – про перекидання засобів протиповітряної, протиракетної оборони з інших напрямків і, зокрема, з далекосхідного, на тимчасово окуповані території України, в тому числі на територію півострова. Але, як казав очільник ГУР МОУ Кирило Буданов, сьогодні в Криму немає безпечних для окупантів місць. І це ми бачимо на власні очі фактично у щоденному режимі. Продовжується планова робота Сил безпеки і оборони, операції в різних сферах – і на землі, й на воді. І ця робота триватиме й надалі», – сказав Юсов, відповідаючи на прохання поділитися даними української розвідки щодо того, наскільки росіяни підсилюють протиповітряну оборону у Криму.

Також Юсов наголосив, що «тиск, який здійснюють українські Сили безпеки і оборони, ускладнює для ворога проведення, планування і реалізацію тих операцій, зокрема, з тимчасово окупованого Криму, які вони планували».

Як повідомлялося, раніше очільниця пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк зазначила, що у тимчасово окупованому Криму українські Сили оборони ведуть комплексну роботу, результати якої буде видно згодом.

Ситуація в окупованому Севастополі

Останніми місяцями у Севастополі та іншим містах Криму все частіше лунають вибухи.

Зокрема, 20 жовтня в тимчасово окупованому Севастополі російські загарбники оголосили тривогу. Після цього у місті пролунали вибухи.

Також ввечері 18 жовтня у Севастополі оголосили тривогу після вибухів, що пролунали у районі селища Сахарна Головка.

У тимчасово захопленому Севастополі у неділю ввечері, 22 жовтня, чутно вибухи, в районі Козачої бухти видно стовп диму. У Севастополі оголошено повітряну тривогу.

Нагадаємо, що напередодні путін натякнув, що над Чорним морем патрулюватимуть літаки з "Кинджалами".

Своєю чергою,  у Повітряних Силах заявили, що для українських Сил оборони кардинально нічого не зміниться, попри нові погрози президента країни-агресорки володимира путіна про патрулювання МіГ-31К у Чорному морі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: