fbpx
Сьогодні
15:41 02 Лис 2023

У Херсоні ворог пошкодив об'єкт критичної інфраструктури, у місті перебої зі світлом

Унаслідок російських обстрілів в Херсоні пошкоджений об'єкт критичної інфраструктури. Наразі у деяких споживачів тимчасові перебої з енергопостачанням.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram начальника Херсонської МВА Романа Мрочка.

"За повідомленням Херсонобленерго, сьогодні був пошкоджений об'єкт критичної інфраструктури у центральній частині міста. Це сталося унаслідок ворожих російських обстрілів", – написав Мрочко.

За його словами зараз спостерігаються тимчасові перебої з енергопостачанням у деяких споживачів.

Наразі тривають роботи з усунення наслідків аварії.

Зазначимо, що російські загарбники сьогодні вночі завдали понад 40 ударів по Станіславу Херсонської області, загинула літня жінка.

Прокудін також повідомив, що за минулу добу, 1 листопада, російські війська здійснили 118 обстрілів Херсонської області, загинули троє людей, ще четверо зазнали поранень.

"За минулу добу противник здійснив 118 обстрілів, випустивши 604 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації", – зазначив він.

За словами Прокудіна, зафіксовано 34 удари КАБ по населених пунктах. Влучання були у Бериславському і Херсонському районах.

Як зауважив голова ОВА, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, дошкільний навчальний заклад у Бериславі.

Обстріли Херсона та області

Нагадаємо, правобережну частину Херсонської області було звільнено від російських загарбників майже рік тому. Після втечі окупанти продовжують щодня обстрілювати Херсон та область із важкого озброєння, скидають на мирне населення керовані авіабомби.

Так, сьогодні вночі війська рф обстріляли Херсон, поранення зазнала 70-річна жінка, її госпіталізували.

31 жовтня російські війська дроном атакували евакуаційний автобус у Херсонській області. Внаслідок ворожої атаки постраждали двоє людей.

Днем раніше російські загарбники обстріляли маршрутний автобус у Херсоні, внаслідок чого четверо людей отримали поранення.

До цього окупанти обстріляли з артилерії Новоберислав. Постраждав 46-річний місцевий мешканець. Під час обстрілу чоловік перебував на вулиці.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: