fbpx
Сьогодні
19:49 01 Лис 2023

Умєров підписав наказ про призначення гендиректора Державного оператора тилу

Фото: t.me/ministry_of_defense_ua

Міністр оборони підписав наказ про призначення досвідченого менеджера Арсена Жумаділова гендиректором Державного оператора тилу.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на МВС.

Як повідомив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков, Жумаділов пройшов усі необхідні перевірки і офіційно став на посаду.

Перший напрям, за яким "Державний оператор тилу" забезпечуватиме ЗСУ – це харчування. Проведення закупівель заплановане на грудень, а перші поставки очікують у другому кварталі 2024 року.

Для того, щоб дане підприємство запрацювало юридично лишилося, щоб Кабінет Міністрів підтримав дві постанови, запропоновані Міністерством оборони.

"Щодо однієї постанови, то ми вже очікуємо на позитивне рішення. Друга постанова, я очікую, буде прийнята до 15 листопада. І тоді Державний оператор тилу запрацює на 100%", – розповів заступник Міністра оборони Дмитро Кліменков.

Жумаділов – кримський татарин, народився в Сімферополі. Він є викладачем Києво-Могилянської академії. Новопризначений очільник ДОТу був першим і поки що єдиним обраним на конкурсі керівником державного підприємства "Медичні закупівлі України". У 2022 році вступив до лав ЗСУ, займався темою закупівель у військово-медичній службі. З квітня 2023 року очолював команду з реформи державних закупівель у сфері оборони при Офісі з підтримки змін.

Нагадаємо що зараз МВС закуповує їжу для ЗСУ за новими правилами. Вони будуть діяти на перехідний період, поки Державний оператор тилу візьме на себе всі обов'язки для забезпечення потреб Збройних Сил України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: