fbpx
Сьогодні
20:59 01 Лис 2023

Данілов прокоментував заяву Шойгу про готовність рф до переговорів щодо України

Заява міністра оборони рф Сергія Шойгу про готовність до "постконфліктного врегулювання української кризи" свідчить про відсутність можливості перемогти Україну військовим шляхом.

Про це повідомив в ефірі телемарафону "Єдині новини" секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

"Заява Шойгу свідчить про те, що у Росії немає спроможностей перемогти нас військовим шляхом", – сказав він.

За словами Данілова, наразі у Росії займаються підготовкою "політичних проєктів в Україні" для подальшої внутрішньої дестабілізації.

"Тому вони будуть запускати інший план, для внутрішньої дестабілізації. Вони готують свої політичні проєкти, вони готують російськомовну фронду, яка у нас була постійно присутня у Верховній Раді, вони розгорнуть наступні свої політичні проєкти, умовно кажучи "Партія регіонів №3". Вони збираються відроджувати рухи, які уже давно були на політичному цвинтарі. Цим питанням вони зараз активно займаються", – додав посадовець.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, міністр оборони рф, виступаючи на 10-му Пекінському Сяньшанському форумі, заявив, що Росія готова до політичних дискусій щодо "постконфліктного врегулювання української кризи та подальшого співіснування із Заходом".

При цьому він додав, що важливо забезпечити "рівноправні відносини між усіма ядерними державами — постійними членами Ради безпеки ООН, які несуть особливу відповідальність за підтримку миру та глобальної стабільності".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: