fbpx
Сьогодні
22:03 30 Жов 2023

путін заявив про вплив України і "західних спецслужб" на події у Дагестані

Фото: Associated Press

російський диктатор володимир путін на нараді щодо ситуації у Дагестані заявив, що Україна і "агентура західних спецслужб" вплинула на антисемітські погроми у Махачкалі 29 жовтня.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на ТАСС

"Події у Махачкалі вчора ввечері інспіровані в тому числі через соціальні мережі. Не в останню чергу з території України руками агентури західних спецслужб".

Крім того, Путін звинуватив США у тому, що вони "не добиваючись успіхів на полі бою, намагаються послабити Росію зсередини".

Нагадаємо, вчора, 29 жовтня, натовп дагестанців увірвався до аеропорту Махачкали. Вони шукали ізраїльтян, які мали там приземлитися. Внаслідок інциденту постраждали 20 людей.

Вже сьогодні представник російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова заявила, що погроми нібито були наслідком "спланованої та здійсненої ззовні провокації", ключову роль якої відіграв "київський режим".

При цьому пізніше Україну в організації погромів звинуватив і російський диктатор володимир путін.

У Міністерстві закордонних справ України відкинули звинувачення. Там наголосили, що це спроба перекласти відповідальність з хворої голови на здорову.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: