fbpx
Сьогодні
Фото, відео 12:41 22 Жов 2023

Ракетна атака по терміналу "Нової пошти" на Харківщині: у поліції показали наслідки удару рф

Фото: Фейсбук / Сергій Болвінов

Уночі, 21 жовтня, російська армія, атакувавши ракетами С-300 Харківщину, зруйнувала термінал "Нової пошти" у селі Коротич. У мережі з'явилися світлини з наслідками удару.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook начальника слідчого управління поліції Харківської області Сергія Болвінова.

Нагадаємо, що внаслідок атаки російських окупантів загинули шестеро осіб. Також, за даними поліції, 16 осіб отримали поранення.

Термінал Нова пошта

Фото: Фейсбук / Сергій Болвінов

Половина з них у важкому стані. Всі постраждалі – це цивільні, співробітники "Нової пошти".

Термінал Нова пошта

Фото: Фейсбук / Сергій Болвінов

"Серед ушпиталених 7 людей перебувають  у стані середньої тяжкості. Ще 7 чоловіків – у тяжкому стані, лікарі борються за їхні життя та надають всю необхідну допомогу", наголосив голова ОВА.

На жаль, у працівників, які там перебували, не було шансу встигнути добігти до укриття, бо сирена пролунала за секунду до вибуху. 

Як зазначає місцева влада та правоохоронці, росіяни випустили зенітні ракети С-300. Унаслідок атаки вороги спалахнула пожежа, термінал майже повністю зруйнований. Також пошкоджено вантажні автомобілі.

Попередні обстріли Харківщини

17 жовтня під ударами росіян перебували населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів. Зокрема, з артилерії, мінометів та іншого озброєння війська рф обстрілювали Вовчанськ, Красне Перше, Синьківку, Петропавлівку, Кислівку, Піщане та інші населені пункти. Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди.

18 жовтня російські війська відкрили вогонь по Харківській області. В обласному центрі зафіксували влучання в Індустріальний район. Внаслідок обстрілів у місті були певні проблеми зі світлом, але служби одразу після "прильоту" почали роботу щодо стабілізації напруги.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: