fbpx
Сьогодні
08:48 13 Жов 2023

У Криворізькому районі та окупованому Мелітополі зранку лунають вибухи

Сьогодні, 13 жовтня, зранку у Криворізькому районі Дніпропетровської області пролунав вибух. Також уночі російські війська обстріляли Нікополь та Марганецьку громаду.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на інформацію голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

"Вранці вибух пролунав у Криворізькому районі. Інформація уточнюється", – написав Лисак у Telegram.

Голова військової адміністрації міста Кривий Ріг Олександр Вілкул також повідомив про тривожний ранок.

"Вибух у Криворізькому районі. Інформація уточнюється. Без втрат", – зазначив він у Telegram.

За даними голови ОВА, уночі під ворожим вогнем були Нікополь та Марганецька громада.

"Російські загарбники вкотре гатили по ним з важкої артилерії. Випустили понад півтора десятки снарядів. Побили приватний будинок і господарську споруду. Обстеження територій триває. На щастя, людей не зачепило", – повідомив Лисак.

Крім того, в тимчасово окупованому російськими військами Мелітополі Запорізької області також зранку було гучно. Про це повідомив міський голова Мелітополя Івана Федорова.

"Вибух у Мелітополі. Чи то ворожа певео доказує свою аналоговнєтность, чи то рашистам знову не до сміху", – розповів він.

Ситуація у Мелітополі

Мелітополь оккуповано російськими військами з лютого 2022 року під час вторгнення загарбників на територію України. За час окупації ворог встиг облаштувати у місті кілька баз та місць зосередження живої сили та техніки.

Ситуація на фронті

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Протягом минулої доби відбулося 64 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 65 авіаційних ударів, здійснив 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: