fbpx
Сьогодні
16:24 21 Жов 2023

На окупованих територіях росіяни вербують студентів для пропаганди, - ЦНС

English version here

Росіяни вимагають від «ВН3» на тимчасово окупованих територіях надати «волонтерів» для пропаганди.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Центр національного спротиву.

"Росіяни планують провести «міжнародний молодіжний форум», в якому мають взяти участь «волонтери» з тимчасово окупованих територій", – йдеться у повідомленні.

Захід спрямований на посилення пропаганди та імітацію підтримки міжнародної спільноти варварської політики режиму путіна напередодні
«виборів» у рф. Попередньо туди звезуть студентів з Північної Кореї, Китаю, Білорусі та інших, лояльних до путінського режиму, країн.

Проте найбільша кількість учасників буде саме з рф та ТОТ. Центр набору «волонтерів» з ТОТ відкритий у Мелітополі (Запорізька область), але, за інформацією від підпілля, охочих небагато. Через це окупаційна адміністрація поставила вимогу перед місцевими «ВУЗами» надати списки «волонтерів» в кращих традиціях кремля.

Варто зазначити, що останнім часом окупанти продовжують проводити фільтраційні заходи: перевіряють телефони учнів на наявність українських додатків. За інформацією ЦНС, "віджате" в українців житло окупанти передають колаборантам.

Окрім того, військові РФ вилучають комплекти супутникового телебачення у мешканців тимчасово окупованих територій України.Таким чином ворог блокує доступ до правди, аби збільшити інформаційну блокаду регіону й занурити місцевих мешканців в болото російської пропаганди.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: