fbpx
Сьогодні
Фото 16:30 20 Жов 2023

Проєкт на підтримку українських медиків запустили творці гри World of Tanks: у чому рішення

English version here

Фото: скриншот з відео UNITED24

Благодійний проєкт на підтримку України запустив один з найбільших світових розробників ігор Wargaming. Усі зібрані кошти спрямують на закупівлю машин швидкої допомоги.

Про це повідомила фандрейзингова платформа United24, інформує Рубрика.

У чому проблема?

Швидка медична допомога – це вид медичної допомоги, що надається громадянам при захворюваннях, нещасних випадках, травмах, отруєннях та інших станах, що потребують термінового медичного втручання.

Автомобілі швидкої допомоги типу С (Реанімобіль) є спеціалізованим транспортним засобом, який спроєктований та устаткований для транспортування, надання розширеної медичної допомоги та моніторингу стану пацієнтів у важкому або критичному стані.

Він спроєктований таким чином, щоб забезпечити максимально можливу безпеку і комфорт під час транспортування пацієнтів. Реанімобіль оснащено високотехнологічним медичним обладнанням, що сертифіковано для використання в автомобілях швидкої допомоги.

Україна через повномаштабне вторгнення росі дуже потребує цих машин, які забезпечують транспортування хворих та поранених до лікарні.

Яке рішення?

Один з найбільших світових розробників ігор Wargaming запустив благодійний проєкт на підтримку України. Усі зібрані кошти спрямують на закупівлю машин швидкої допомоги.

Як це працює?

У межах проєкту #WargamingUnited розробники додали унікальні українські тематичні набори у шість своїх ігор, а саме:

  • World of Tanks,
  • World of Tanks Blitz,
  • World of Tanks: Modern Armor,
  • World of Warships,
  • World of Warships: Legends,
  • World of Warplanes.

У разі купівлі кастомізованих українських наборів, які створили художники зі студії в Києві, гравці отримуватимуть цінні ігрові предмети та доєднаються до благодійної акції.

Фото: Скриншот з відео від Wargaming

Фото: Скриншот з відео від Wargaming

Фото: Скриншот з відео від Wargaming

Увесь прибуток з продажу цього контенту компанія спрямує через United24 на придбання спеціалізованих реанімобілів типу С. Зазначається, що розробник ігор має авдиторію у понад 200 мільйонів користувачів.

Ініціатива триває з 18 жовтня по 1 листопада.

Станом на вечір 18 жовтня гравці вже придбали понад 12 тисяч наборів.

Wargaming не вперше підтримує Україну: раніше розробник ігор жертвував гроші на медичні потреби та підтримку постраждалих унаслідок підриву Каховської гідроелектростанції.

Довідка

United24 – це фандрейзингова платформа для збору пожертв на підтримку України, яку запустили 5 травня 2022 року. Усі охочі з будь-якої країни можуть пожертвувати гроші й отримати звіт щодо зібраних коштів.

Гроші надходять на офіційні рахунки НБУ, прив'язані до міністерств.

Пожертвувати можна на один із трьох напрямів:

  • армію та розмінування,
  • гуманітарну й медичну допомогу,
  • на відбудову України.

Нацбанк звітує про збір раз на день, а міністерства звітують про розподіл та використання грошей раз на тиждень.

Амбасадорами платформи вже стали футболіст Андрій Шевченко, тенісистка Еліна Світоліна, сценарист Лієв Шрайбер, співачка Барбра Стрейзанд, гурт Imagine Dragons, креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія, актор Марк Гемілл, який зіграв Люка Скайвокера в "Зоряних війнах", та інші.

Нагадаємо, 18 багатоквартирних будинків на Київщині, кошти на які збирає платформа UNITED24, активно відновлюють. Відтепер прочитати історії їхніх мешканців та спостерігати за прогресом можна завдяки моніторинговому проєкту IT-компанії ЛУН.

Також повідомлялось, французький кінорежисер, лауреат премії "Оскар" й амбасадор UNITED24 у межах свого візиту в Україну вдруге відвідав Ірпінь, де по вулиці Давидчука, 42 знаходиться житловий комплекс, на який Мішель влітку цього року зібрав кошти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: