fbpx
Сьогодні
19:01 18 Жов 2023

У застосунку Київ Цифровий удосконалили сервіси громадського транспорту: як працює це рішення

У застосунку "Київ Цифровий" з'явилася нова можливість – поставити оцінку громадському транспорті та залишити відгук про роботу контролерів.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на "Київ Цифровий"у Telegram.

У чому проблема?

Відтепер користувачі додатку "Київ цифровий" зможуть оцінити кожну свою поїздку, а також залишити текстові відгуки про подорож. Це дозволить ефективніше отримувати зворотний зв'язок від пасажирів та покращувати якість сервісу.

Зазначається, що усі відгуки киян про поїздки в автобусі, тролейбусі та трамваї будуть спрямовуватися до Київпастрансу, про метро — до Київського метрополітену, а про електричку — до Укрзалізниці.

Яке рішення?

"Якщо оплачуєте проїзд транспортною картою, то запис для оцінки знайдете у стрічці вибраної карти, якщо скористаєтеся QR-квитком, тоді шукайте запис у стрічці новин на головному екрані", — сповістили розробники.

Оновлені сервіси доступні в останній версії застосунку в App Store і Google Play.

Як працює це рішення?

Для оцінки здійсненої поїздки застосовуються зірки – від 1 до 5. Також можна вказати фактори, що вплинули на поїздку, додати текстовий відгук та фотографію.

У новій версії застосунку "Київ Цифровий" також удосконалили сервіс "Рух транспорту" – додали станції кільцевої електрички, повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

Користувачі можуть:

  • знаходити всі станції електрички в пошуку або на мапі;
  • переглядати розклад курсування поїздів у будні та вихідні;
  • дізнаватися про пересадки на інший транспорт;
  • зберігати станції в обрані, щоб мати їх у швидкому доступі.

"Рух транспорту" інтегрується з інформаційно-аналітичною системою "Майно" та отримує дані про міський транспорт: автобуси, тролейбуси, трамваї, метро та електричку. Сервіс продовжать удосконалювати за відгуками користувачів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: