fbpx
Сьогодні
09:16 17 Жов 2023

Уночі окупанти обстріляли Слов'янськ, а у Херсоні зранку пролунали вибухи

Слов'янськ після обстрілу рф. Фото: Ілюстративне

У ніч на 17 жовтня російські загарбники обстріляли Слов'янськ Донецької області, внаслідок чого є влучання у гуртожиток аграрного коледжу. А вже зранку в Херсоні пролунали вибухи, армія рф також обстріляла з артилерії Придніпровське та Зимівник у Херсонській області.

Про це пише  Рубрика, посилаючись на Фейсбук начальника Слов'янської міської військової адміністрації Вадима Ляха повідомив, Суспільне, керівника прес-офісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Толоконнікова, очільника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, керівника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка.

Слов'янськ

Як розповів Лях, вночі 17 жовтня сталися "два "прильоти" у центр міста, вулиця Свободи".

Чиновник додав, що є влучання у гуртожиток аграрного коледжу.

На щастя, жертв немає, зауважив начальник МВА.

Херсон

О 08:13 видання "Суспільне" повідомило, що в Херсоні чутно вибухи.

Окрім того, Толоконніков повідомив у марафоні "Суспільне. Спротив", що російська авіація вночі скинула п'ять керованих авіабомб на Берислав та Веселе.  Загиблих та поранених немає, інформацію про руйнування уточнюють.

Своєю чергою, начальник МВА Мрочко повідомив, що вночі противник здійснив артилерійський обстріл Придніпровського та Зимівника.

Як повідомив очільник ОВА, за минулу добу 6 разів російські війська обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 31 снаряд. Влучання зафіксовали в Інженерному, Садовому, Антонівці та Молодіжному. За даною інформацією, постраждалих немає.

Загалом по Херсонській області за минулу добу противник здійснив 32 обстріли, випустивши 158 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, авіації та БПЛА.

Російські військові поцілили:

  • у житлові квартали населених пунктів області;
  • медичний заклад у Бериславі.

На щастя, жертв та постраждалих серед цивільного населення немає.

Нагадаємо, що на Донеччині російсько-окупаційні війська не полишать спроб оточити місто Авдіївка та ведуть активні бойові дії на сході України: лише за минулу добу на фронті відбулося 72 бойових зіткнення.

Окрім того, минулої доби, 16 жовтня, на фронті воїни ЗСУ ліквідували ще 800 російських загарбників, таким чином втрати військ росії з початку повномасштабного вторгнення вже склали майже 289 з половиною тисяч солдатів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: