fbpx
Сьогодні
21:22 15 Жов 2023

Війська рф обстріляли центр та Корабельний район Херсона

Фото ілюстративне

У неділю, 15 жовтня, російські загарбники обстріляли центр та Корабельний район Херсона.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, пише Рубрика.

"Армія рф періодично обстрілює Херсон з тимчасово окупованого лівого берега! Кілька хвилин тому ворог атакував центр і Корабельний район", – написав Мрочко.

Начальник МВА зазначив, що інформація про потерпілих поки не надходила.

Він закликав мешканців міста подбати про власну безпеку і своїх близьких та нагадав, що з 20.00 у Херсонській міській територіальній громаді – комендантська година.

Як повідомляє Рубрика, росіяни щільним вогнем вкривають Херсон – пошкоджені лінії електропередач та будинки.

"Продовжуються обстріли Херсона. Знову ворог скинув дві керовані авіабомби по селищах у передмісті. Тут, на щастя, без жертв і руйнувань", – написав Прокудін.

Нагадаємо, вранці, 15 жовтня, у Херсоні прогримів потужний вибух, внаслідок чого у деяких районах обласного центру зникла електрика, почалися також перебої з водопостачанням.

Про це повідомив керівник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, пише Рубрика.

До повідомлення очільник Херсонської МВА прикріпив фото наслідків влучання ворожих снарядів у Корабельному районі Херсона.

Фото: Херсонська ОВА

По селищах у передмісті обласного центру армія рф також скерувала дві авіабомби.

Нагадаємо, що 14 жовтня, за даними Херсонської МВА, російські війська 27 разів обстріляли Херсонську міську територіальну громаду.

"Ураження зафіксовані у Херсоні, Антонівці, Інженерному, Наддніпрянському та Садовому. Вночі противник здійснив артилерійський обстріл Херсона та мінометний обстріл Наддніпрянського. Внаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу у Херсонській МТГ постраждалих немає", – розповідав Мрочко вранці.

Загалом по області окупанти здійснили 14 жовтня 107 обстрілів, використавши 622 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, ПТРК, АГС, СПГ, авіації та БПЛА.

"Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; будівлю навчального закладу, будинок культури, пошту та магазин у Херсонському районі; підприємство та територію ринку у Херсоні. Через російську агресію 2 людини загинули, ще 2 – дістали поранення", наголосив вранці 15 жовтня очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у ніч проти 15 жовтня окупанти завдали удару по Харківщині. Ворог скинув керовану авіабомбу на село Дружелюбівка Ізюмського району.

Загинули 57-річний чоловік та 54-річна жінка. Крім того, одна місцева мешканка отримала поранення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: