fbpx
Сьогодні
08:43 12 Жов 2023

Українські сили ППО знищили 28 повітряних цілей ворога

Фото: Ілюстративне

У ніч з 11 на 12 жовтня російські загарбники здійснили чергову атаку дронами-камікадзе територією України. Сили ППО знищили 28 повітряних цілей ворога.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram Повітряних сил ЗСУ.

"У ніч на 12 жовтня противник атакував Україну ударними БпЛА типу Shahed з північного та південного напрямів – Білгородська область РФ та з мису Чауда (Крим). Усього зафіксовано пуски 33 "Шахедів", – йдеться у повідомленні.

За даними Повітряних сил, ворожі БПЛА летіли у різних напрямках, тому протиповітряна оборона працювала щонайменше у шести областях України.

До відбиття повітряної атаки залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи, підрозділи радіоелектронної боротьби.

Фото: Телеграм / Повітряні Сили ЗСУ

Сили оборони півдня України повідомили, що 10 БПЛА "Shahed-131/136" було знищено в Одеській області та ще 4 – в Миколаївській.

На Одещині внаслідок влучання ворожих дронів Shahed-131/136 пошкоджено складські будівлі у припортовий зоні на півдні, а також приватні будинки. Одна людина постраждала.

Також цієї ночі на Миколаївщині окупанти із РСЗВ били по Очакову та завдали удару по акваторії Куцурубської громади.

Нагадаємо, вночі, 10 жовтня, російські окупанти атакували Одещину "Шахедами". 23 ворожі дрони над областю вдалося збити, але були і влучання по логістичній інфраструктурі.

У Повітряних силах показали кадри роботи нашої ППО в Миколаївській та Одеській областях.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: