fbpx
Сьогодні
14:49 10 Жов 2023

У Повітряних силах показали, як працювало вночі ППО на півдні України

Фото: Ілюстративне

В ніч на 10 жовтня російські війська в черговий раз атакували південь України дронам-камікадзе Shahed. У Повітряних силах показали кадри роботи нашої ППО в Миколаївській та Одеській областях.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Telegram командувача Повітряних сил ЗСУ Миколи Олещука.

Як зазначив Олещук, на відео бойова робота зенітних ракетних підрозділів повітряного командування "Південь" в Одеській та Миколаївській областях.

 

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, вночі 10 жовтня українські оборонці знищили у південних областях 27 із 36 російських ударних БпЛА типу Shahed.

"У ніч на 10 жовтня російські війська атакували південь України 36 ударними БпЛА типу Shahed. Пуски здійснювались із мису Чауда (тимчасово окупований Крим). Сили та засоби Повітряних сил у взаємодії із ППО Сил оборони України знищили 27 Shahed-131/136 у межах Одеської, Миколаївської та Херсонської областей", – Повітряні сили Збройних сил України повідомили Телеграмі.

Крім того, вночі окупанти атакували Одещину "Шахедами". 23 ворожі дрони над областю вдалося збити, але є і влучання по логістичній інфраструктурі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: