fbpx
Сьогодні
09:11 07 Жов 2023

"Полісся" перемогло "Динамо" і вийшло в лідери УПЛ

Фото: ФК Полісся / Житомир

У п'ятницю, 6 жовтня, в УПЛ розпочався 10-й тур. У стартовому матчі ігрової програми Полісся приймало п'яту команду турнірної таблиці київське Динамо. Господарі перемогли і вийшли на перше місце турнірної таблиці.

Гра розпочалась дуже жваво. Динамо відкрило рахунок вже на 4-й хвилині. Волошин віддав передачу з правого флангу, а Буяльський переправив м'яч у порожні ворота.

Відігрались господарі на 15-й хвилині. Крушинський отримав передачу Кушніренка і з-за меж штрафного майданчика потужним ударом відправив м'яч у правий верхній кут. Два моменти мав Макуана, але в обох випадках переграти голкіпера Динамо гравець Полісся не зміг.

На 50-й хвилині арбітр після перегляду повтору призначив пенальті в ворота Полісся за фол Морозка проти Ваната. Одинадцятиметровий реалізував капітан Динамо Буяльський, пробивши низом у лівий кут.

Через сім хвилин Полісся залишилось у меншості. Морозко зірвав атаку, отримав другу жовту і пішов з поля. Полісся не пішло в глуху оборону і зрівняло рахунок. Будківський, який з'явився на полі кількома хвилинами раніше, пробив з розвороту і м'яч рикошетом від ноги Бражка влетів у сітку.

На цьому господарі не зупинились. Козак ударом у правий кут вивів Полісся вперед. За діями команди з трибун спостерігав боксер та гравець Полісся Олександр Усик, який влітку підписав річний контракт з клубом.

Склади команд зрівнялись на 3-й компенсованій хвилині. Червону картку за небезпечну гру отримав Караваєв.

Полісся перемогло Динамо і вийшло в лідери УПЛ

Фото: ФК Полісся / Житомир

  • Полісся – Динамо 3:2;
    Голи: Крушинський, 15, Будківський, 64, Козак, 70 — Буяльський, 4, 51 (з пенальті).

Турнірне становище

Завдяки перемозі Полісся вийшло на перше місце турнірної таблиці УПЛ. Динамо залишилось на п'ятій позиції.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: