fbpx
Сьогодні
Новини компаній 10:08 04 Жов 2023

Казки для дітей англійською мовою

Щоб легше було вивчати іноземну мову, педагоги радять використовувати казки. Відомі твори мовою оригіналу знайомлять дитину з новими фразами, тренують сприйняття інформації на слух, вчать правильній вимові й не тільки. Про користь казок англійською та рекомендації для їх використання розказуємо далі.

Чому корисно читати казки англійською

Педагоги радять читати казки для дітей англійською мовою з будь-яким рівнем володіння, адже вони дадуть користь кожному. Початківці можуть вибрати для себе короткі казки з нескладною лексикою та граматикою. Ті, хто володіє високим рівнем, можуть читати складніші літературні твори.

Більшість казок написані доступною мовою, вони містять прості мовні звороти, тому зрозуміти їх нескладно. Якщо вибрати казку відповідно до свого рівня, можна швидко розширити словниковий запас, прокачати розуміння мови на слух, читання та вимову.

Важливо й те, що дитині цікавіше вивчати художній матеріал, викладений у формі казки. Вона прагне сама прочитати та зрозуміти текст, тобто мотивація в такому разі вища.

Як отримати користь від казок для поліпшення англійської

Щоб казки англійською давали користь і допомагали дитині підвищувати її рівень володіння мовою, батькам варто дотримуватися таких рекомендацій:

  • Вибирайте відомі казки. Це може бути «Русалонька», «Троє поросят», «Принцеса на горошині», «Червона шапочка» та ін. Навіть якщо в дитини невеликий словниковий запас, вона зрозуміє нові слова, адже сюжет буде знайомим для неї.

  • Вмикайте аудіо. Дитина може не лише читати, а й слухати казку від іншого дорослого чи в записі. Це поліпшує навичку розуміння мови на слух.

  • Заведіть словник. Дайте дитині окремий зошит або блокнот, щоб вона записувала в нього слова, яких раніше не знала. Це допоможе зрозуміти твір і розширить словниковий запас.

  • Просіть переказати казку. Після того як дитина прочитала текст, попросіть її переказати вам сюжет англійською мовою. Таким чином діти запам'ятовують незнайомі доти слова та поліпшують навичку розмовного мовлення.

Щоб швидше просуватися у вивченні іноземної мови, варто звернутися до досвідчених викладачів. У школі Speak Up проводяться курси англійської для дітей від 6 до 16 років. Педагоги використовують унікальну програму, розроблену відповідно до віку, рівня володіння та потреб дітей. Навчатися можна індивідуально чи у групі, офлайн та онлайн.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: